NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 

Instalatia de selectat seminte tip KR-01

Instalatia de selectat seminte tip  KR-01
Instalatia de selectat seminte tip  KR-01 Instalatia de selectat seminte tip  KR-01 Instalatia de selectat seminte tip  KR-01 Instalatia de selectat seminte tip  KR-01 Instalatia de selectat seminte tip  KR-01
Cod produs: WRXKR01
Disponibilitate: Sunati pentru detalii
Sunt interesat

Pentru informatii despre pret, comanda sau alte detalii suplimentare despre acest produs va rugam sa ne contactati prin:
Contact:0744.843.495

Instalatia de selectat seminte tip  KR-01

Avantaje:

Experienta de productie de peste 20 de ani garanteaza ca Instalatia de selectat seminte tip  KR-01 este o investiție sigura, ca este potrivita pentru curatarea celor mai diverse tipuri de seminee. Ideala pentru curatarea si clasificarea semintelor de grau, orz, secara, ovaz, mazare, linte, soia, orez, floarea-soarelui, porumb, lucernă, trifoi, diferite seminte de dovleac, patrunjel, ceapa, tipuri de produse ecologice graminee  diferite, samburi de struguri, seminte de flori, plante ornamentale si alte seminte de cereale. Are certicicat CE

Structura cadru:

Acesta este fabricat dintr-un cadru stabil din oțel sudat si o combinatie de placi mesteacan stratificat.

Placa de mesteacan stratificat:

  • Rezistenta la umiditate-si insecte placile ce mesteacan dau rezistenta in timp a  masinii,tolereaza vibratiile sitelor foarte bine, are rezonanta mica si in acest fel se asigura un mediu de lucru mai bun.
  • Mecanismul  de angrenare:
  • Aceasta asigura operarea simplă si lipsita de presiuni si forte in structura cadru de otel a utilajului.
  • Acesta este echipat cu rulmenti pentru coditii grele de lucru.

Operatia de curatare:

Datorita numarului de curse si rotatii pe minut posibilitatile de reglare a sitelor, permit o buna curatare a semintelor. Clasificarea si curatarea semintelor se face in functie de grutate si dimensiuni specifice.Unghiul de incidenta a 2 din cele 3 site in compartimentul sitelor este reglabil.
Sitele pot fi înlocuite rapid si simplu, intr-o perioada scurta de timp. Capacitatea sa de curatare este de pana la 800 kg pe ora.

Vanturarea:
Acesta functioneaza cu un nivel redus de zgomot si asigura vanturarea completa a semintelor. Se indeparteaza semintele usoare, praful si alte materiale cu greutate specifica mica. Acesta ofera o eficienta excelenta pentru curatarea tuturor tipurilor de cereale si alte tipuri de seminte. Puterea vanturarii poate fi reglata cu patru obloane.Functionarea sa este usora si simpla. Produsul final este de o calitate remarcabila.

Beneficii de utilizare:

Costurile de curatare a cerealelor si semintelor sunt extrem de reduse.
Acesta poate fi utilizat cu o gamă largă site cu orificii diferite pentru rezultate profesionale de curatare.
Disponibile la cerere site pentru diferite tipuri de cereale si seminte


Date tehnice:
Greutate aprox.. 110 kg
Motor electric: 230V 0,75 KW
Dimensiuni: lungime x latime x inaltime 2070x900x1600 mm