NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Sugestii si reclamatii

Stimati clienti, Pentru sugestii si reclamatii contactati-ne la telefon: 0748.130.212 sau pe email adiwirax@gmail.com  Va multumim.

Wirax-Distribuitor

 

Finantare avantajoasa

Oportunitate de finantare prin:   Aici calculator rate

 

Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7

Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7
Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7 Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7
Cod produs: WRXTURYCM-G7
Disponibilitate: Sunati pentru detalii
Sunt interesat

Pentru informatii despre pret, comanda sau alte detalii suplimentare despre acest produs va rugam sa ne contactati prin:
Contact Non-Stop:
0744.843.495

Cultivator cu fertilizare pe 7 randuri YCM-G7

Organele de lucru tip sageata pe arcuri permit distrugerea buruienilor dintre plante (sfecla, fasole, floarea soarelui, porumb, soia, rosii, pepene, etc), o mai buna incorporare a ingrasamintelor in sol.
Distanta dintre randuri poate fi ajustata. Discuri stelate pentru protectia plantelor mici de de a nu fi acoperite de sol in timpul prasitului. Datorita cosntructiei, utilajul poate fi folosit si pe soluri pietroase. Reglarea adancimii de lucru pentru fiecare unitate face posibila copierea solului mai bine si poate lucra pe terenuri inclinate.

Caracteristici

U/M

YCM-G7

Numar de sectii

Buc.

7

Numar organe lucru

Buc.

31

Lungime totala

cm

480

Latime totala

cm

186

Inaltime

cm

170

Distanta intre randuri

cm

45-90

Greutate

kg

1200

Volumul buncarului

l

340x2

Greutate fertilizator

kg

335x2

Putere minima tractor

CP

70

Variante constructive: cu 5, 6, 7 sau 9 sectii

La comanda si fara fertilizare.

Optional: tavalugi in spatele fiecarei sectii.