NewsLetter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 

Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport

Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport
Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport Rezervoare portabile pentru motorina fara autorizatie de transport
Cod produs: REZMOB
Disponibilitate: Sunati pentru detalii
Sunt interesat

Pentru informatii despre pret, comanda sau alte detalii suplimentare despre acest produs va rugam sa ne contactati prin:
Contact:0744.843.495

Rezervoare portabile pentru motorina (nu este necesara autorizatie de transport)

Rezervoarele portabile ajuta la realizarea unei economii de timp importante, combustibilul putand fi transportat direct la locatia utilajului, evitand aparitia timpilor morti in activitate. Pompa de alimentare necesita o tensiune de 12 V DC disponibila de la acumulatorul autovehiculului de transport sau al utilajului alimentat. Optional se pot poate monta pompa alimentata si la 24 V sau 230 V. Cablurile de alimentare dotate cu clesti au o lungime de 4m. In acelasi timp se permite controlul cantitatii distribuite prin intermediul contorului electronic inclus, acesta avand si optiunea de calibrare.

Constructia compacta a rezervorului permite transportul combustibilului cu diverse autovehicule incepand de la cele tip pick-up si 4x4,  acesta fiind proiectat pentru a se incadra pe un europalet ( dimensiuni 120 x 80 cm). Totodata rezervoarele goale pot fi depozitate in stiva, reducand spatiul ocupat si costurile de transport.

Proiectarea ingenioasa a rezervorului permite ridicarea cu stivuitorul de pe oricare dintre  parti. De asemenea rezervorul este echipat si cu patru urechi de transport.

Designul inovator al peretilor rezervorului reduce substantial miscarea cobustibilului in timpul transportului, protejand atat rezervorul cat si vehiculul folosit la transport. Existenta unui sistem de inchidere cu cheie opreste accesul neautorizat la rezervor.

Caracteristici tehnice

Model

TT 250

TT 425

TT 600

Capacitate

250 l

425 l

600l

Lungime

1,2 m

1,2 m

1,2 m

Latime

0,8m

0,8m

0,8m

Inaltime

0,57m

0,77m

0,97m

Tensiune alimentare

12 V DC

12 V DC

12 V DC

Debit pompa

50 l/min

50 l/min

50 l/min

Lungime furtun alimentare

4m

4m

4m